Αρχική Σελίδα
Εταιρία
Γυαλιά Οράσεως
Φακοί Επαφής
Γυαλιά ηλίου
Δίκτυο Καταστημάτων
Η όρασή μας

Tα νέα μας
Θέσεις εργασίας
Eπικοινωνία
Site Map
eShop

Γυαλιά Οράσεως / Οφθαλμικοί φακοί
Οφθαλμικοί φακοίΑν και από την αρχαιότητα οι άνθρωποι ανακάλυψαν την ικανότητα βελτίωσης της όρασης τους μέσω κάποιων διάφανων σωμάτων, ακόμα και πριν από 1000 χρόνια τα γυαλιά δεν υπήρχαν! Σήμερα τα γυαλιά είναι παντού. Οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής, το πολύωρο διάβασμα, η χρήση Η/Υ, η οδήγηση, ο αθλητισμός αλλά και οι απλές καθημερινές δραστηριότητες κάνουν την ποιότητα της όρασης καθοριστική. Μια μεγάλη αλυσίδα δραστηριοτήτων και ανθρώπων κρύβεται πίσω από το τελικό ζευγάρι γυαλιών που ακουμπά στο πρόσωπο κάθε διοπτροφόρου. Χάρη στην τεχνολογική ανάπτυξη η παραγωγή των οφθαλμικών φακών έχει πλέον στη διάθεσή της υπερσύγχρονα υλικά. Οι φακοί σχεδιάζονται για να προσφέρουν τη μέγιστη οπτική ποιότητα (ασφαιρικός σχεδιασμός) και το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Επιλέγοντας τον κατάλληλο τύπο φακών, τα κατάλληλα υλικά υψηλού δείκτη διάθλασης και την κατάλληλη γεωμετρία στο σχεδιασμό των φακών, το πάχος τους μπορεί να μειωθεί ως και 40%! Ανάλογα μειώνεται και το βάρος τους. Έτσι όχι μόνο θα βλέπετε καλύτερα αλλά θα φαίνεστε πραγματικά καλύτεροι και θα αισθάνεστε πιο άνετα. Αν συνδυάσετε αυτά τα οφέλη με κάποιο ιδιαίτερα ελαφρύ σκελετό οράσεως, θα ξεχάσετε ότι φοράτε γυαλιά!

Στα οπτικά καταστήματα MARK AaLEN, ακολουθώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου της ποιότητας, έχουμε επιλέξει για σας οφθαλμικούς φακούς από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές που επενδύουν στην επιστημονική έρευνα, προσφέρουν πιστότητα παραγωγής αξιοποιώντας τα τεχνολογικά μέσα, ακολουθούν αυστηρά πρότυπα και εφαρμόζουν πολλαπλούς ποιοτικούς ελέγχους. Οι οφθαλμικοί φακοί που σας προτείνουμε είναι προϊόντα:

 •      προηγμένης τεχνολογίας
 •      υψηλής ποιότητας
 •      στις καλύτερες τιμές


Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας μας και επικοινωνήστε στους οπτικούς μας τις προσωπικές σας απαιτήσεις. Με χαρά θα σας προτείνουν την ιδανική επιλογή.

Χρήσιμα Links:

 • Carl Zeiss website
 • Essilor website
 • Hoya website

   

     • Τελευταία Nέα
  MARK AaLEN στο SMART PARK
  ...
  MARK AaLEN Κολωνάκι
  ...
  Παιδική συλλογή γυαλιών Scooby-Doo!
  ...
  Γυαλιά οράσεως από την Danish Eyewear
  ...
  Νέοι φακοί επαφής Air Optix Aqua
  ...

  ...
  Προσφορές