Η εταιρία | Mark Aalen

Η εταιρία

Είστε εδώ

 

Ποιοι είμαστε

 

Γερές βάσεις στο παρελθόν, δυναμικό παρόν και σίγουρο μέλλον.

Όταν το 1992 ξεκινούσε η δυναμική πορεία ανάπτυξης της MARK AaLEN στον τομέα των οπτικών με το πρώτο κατάστημα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, η εντύπωση που δημιουργούσε στους ανθρώπους που το επισκέπτονταν, ήταν ότι “εδώ βρίσκεται ο ειδικός για την όρασή μου”.

Το χτίσιμο λοιπόν, σχέσεων εμπιστοσύνης και φιλίας είναι η βασική και αδιαπραγμάτευτη αρχή, στην οποία έχει στηριχτεί η φιλοσοφία της MARK AaLEN από το 1992 ως και σήμερα, σε μια πορεία 2 δεκαετιών, που την έχει αναδείξει στη μεγαλύτερη αλυσίδα οπτικών καταστημάτων στην Ελλάδα σήμερα.

 

Που βρισκόμαστε

 

Η MARK AaLEN σήμερα αριθμεί 20 σημεία πώλησης στο σύνολό της, από τα οποία τα 14 βρίσκονται στο λεκανοπέδιο της Αττικής, 3 στη Θεσσαλονίκη, 2 στην Πάτρα και ένα στην Κρήτη.

Εφαρμόζοντας πιστά το επιχειρηματικό της πλάνο, αναπτύσσεται συνεχώς, διευρύνοντας το δίκτυό της, τόσο στην Αττική, όσο και σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις, πάντοτε με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της σε ένα ευαίσθητο και απαιτητικό τομέα, όπως είναι η όραση.

 

Ποια είναι η φιλοσοφία μας

 

Η φιλοσοφία που είναι σταθερά προσανατολισμένη στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, δεν είναι απλώς μια θεωρία στα χαρτιά, ούτε ένα ασαφές ζητούμενο… Η υψηλότατη επιστημονική κατάρτιση, η εμπιστοσύνη, η εξυπηρέτηση, η φιλικότητα είναι μετρήσιμα μεγέθη…

Θέλουμε ανθρώπους, που χαμογελάνε, κάθε φορά που είναι κοντά μας, επειδή είναι ικανοποιημένοι και σίγουροι ότι έχουν την καλύτερη δυνατή επιλογή στο τρίπτυχο ποιότητα όρασης – μόδα - τιμή.

 

Ποιος είναι ο στόχος μας

 

Ο αποκλειστικός μας στόχος, όχι μόνο για τους ανθρώπους, που μας εμπιστεύονται την όρασή τους αλλά και για τους ανθρώπους μας, που τους εξυπηρετούν είναι το χαμόγελο της ικανοποίησης. Η μόνιμη προσπάθεια είναι να υπάρχουν όλα τα δυνατά μέσα, προσαρμοσμένα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, που θα κάνουν αυτήν την καθημερινή διαπροσωπική επαφή μια σχέση εμπιστοσύνης, που ικανοποιεί και τις δύο πλευρές…

Γι’ αυτό, για την MARK AaLEN, το χαμόγελο της ικανοποίησης είναι το κοινό μας χαρακτηριστικό!

 

Ποιο είναι το όραμα μας

Η MARK AaLEN αναπτύσσεται καθημερινά και σταθερά σε όλα τα επίπεδα. Χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες, χιλιάδες πιστοί φίλοι που καθημερινά αυξάνονται, αμέτρητες καινούργιες ευκαιρίες και δυνατότητες. Όραμά μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, καινοτόμα οφθαλμολογικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και να τα συνδυάζουμε με την τελευταία λέξη της μόδας, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασύγκριτων υπηρεσιών για τους πελάτες μας.

Το πάθος μας για την όραση είναι ο οδηγός μας, η εμμονή για τελειότητα η πηγή της έμπνευσής μας, το αποτέλεσμα της εργασίας μας η κινητήριος δύναμη που διευρύνει καθημερινά τους ορίζοντές μας και μετατρέπει την MARK AaLEN σε ταυτόσημη έννοια της τέλειας όρασης!

 

 

Ευκαιρίες καριέρας

 

Στη MARK AaLEN συνεχίζοντας την ανάπτυξή μας στον ευαίσθητο και απαιτητικό τομέα που είναι η όραση, αλλά και στον ελκυστικό και εξίσου απαιτητικό χώρο της μόδας, δημιουργούμε συνεχώς θέσεις εργασίας. Αναζητάμε ανθρώπους με ή χωρίς γνώση του αντικειμένου της δραστηριότητάς μας.

Με ή χωρίς πείρα στις πωλήσεις. Ανθρώπους με ενδιαφέρον και όρεξη για δουλειά, υπευθυνότητα και ικανότητα στην επικοινωνία. Ανθρώπους που επιζητούν τη γνώση, αγαπούν την εξέλιξη και στοχεύουν ψηλά.

 

Αν συγκεντρώνετε τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ξεκινήστε μαζί μας μια επαγγελματική καριέρα γεμάτη δυνατότητες, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, συμμετέχοντας σε μία ομάδα με τους καλύτερους επαγγελματίες. Η εξέλιξη θα έρθει μέσα από την εμπειρία και τη γνώση. Θα έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε όσο ψηλά θέλετε.

Στείλτε μας το βιογραφικό σας με e-mail στη διεύθυνση cv@markaalen.gr

 

ΝΕΑ ΜΟΔΑΣ


Δείτε όλες τις εξελίξεις στον κόσμο της μόδας

08

Σεπ

Η Charlize Theron & η Rita Ora με TOM FORD

Η ηθοποιός και μοντέλο από τη Νότια Αφρική, Charlize Theron φοράει το ζευγάρι γυαλιών ηλίου TOM FORD FT0552. Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα γυαλιά ηλίου της συλλογής εξαιτίας του μεγάλου μεγέθους του.

03

Ιουλ

Ο Nicolas Simoes με γυαλιά ηλίου Tod's

Ο Nicolas Simoes, μοντέλο από τη Γαλλία δημοσίευσε στο προσωπικό του profile στο Instagram μια φωτογραφία του στην οποία φοράει γυαλιά ηλίου Tod's (μοντέλο TO0205_01V). Η δημοσίευση που έκανε στις 27 Ιουνίου αφορούσε την παγκόσμια ημέρα των γυαλιών ηλίου #NationalSunglassesDay

19

Ιουν

Ο Pierre Schuester με γυαλιά ηλίου Web

Η καμπάνια των γυαλιών ηλίου Web Eyewear 2017 έχει για θέμα τα «Ταξίδια» και ο Γάλλος blogger   Pierre Schuester δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram (61,6 K ακόλουθοι) δύο φωτογραφίες στις οποίες φοράει γυαλιά ηλίου Web (WE0192_01N).

22

Μάιος

Η Lodovica Comello με Just Cavalli στο "50 shades of colours"

Η Ιταλίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια Lodovica Comello φοράει γυαλιά ηλίου Just Cavalli στο νέο βίντεο "50 shades of colours"