Η συλλογή γυαλιών ηλίου | Mark Aalen

Η συλλογή γυαλιών ηλίου

Είστε εδώ

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα παιχνίδι. Ένα παιχνίδι χρωμάτων και σχεδίων. Τα αγαπάμε γιατί αναδεικνύουν το στυλ μας. Μας κάνουν να ξεχωρίζουμε, να υπερβάλουμε, να αλλάζουμε και να πειραματιζόμαστε. Μας χαρίζουν άνεση, κύρος, γοητεία και μυστήριο. Δεν τα αποχωριζόμαστε!

Ζούμε στην Ελλάδα και χαιρόμαστε τον ήλιο και τη θάλασσά της. Ένα ζευγάρι καλής ποιότητας γυαλιών ηλίου δεν είναι μόνο αξεσουάρ μόδας αλλά και απαραίτητος σύμμαχος μας στη διαφύλαξη της υγείας των ματιών μας.

                

ΝΕΑ ΜΟΔΑΣ


Δείτε όλες τις εξελίξεις στον κόσμο της μόδας

08

Σεπ

Η Charlize Theron & η Rita Ora με TOM FORD

Η ηθοποιός και μοντέλο από τη Νότια Αφρική, Charlize Theron φοράει το ζευγάρι γυαλιών ηλίου TOM FORD FT0552. Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα γυαλιά ηλίου της συλλογής εξαιτίας του μεγάλου μεγέθους του.

03

Ιουλ

Ο Nicolas Simoes με γυαλιά ηλίου Tod's

Ο Nicolas Simoes, μοντέλο από τη Γαλλία δημοσίευσε στο προσωπικό του profile στο Instagram μια φωτογραφία του στην οποία φοράει γυαλιά ηλίου Tod's (μοντέλο TO0205_01V). Η δημοσίευση που έκανε στις 27 Ιουνίου αφορούσε την παγκόσμια ημέρα των γυαλιών ηλίου #NationalSunglassesDay

19

Ιουν

Ο Pierre Schuester με γυαλιά ηλίου Web

Η καμπάνια των γυαλιών ηλίου Web Eyewear 2017 έχει για θέμα τα «Ταξίδια» και ο Γάλλος blogger   Pierre Schuester δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram (61,6 K ακόλουθοι) δύο φωτογραφίες στις οποίες φοράει γυαλιά ηλίου Web (WE0192_01N).

22

Μάιος

Η Lodovica Comello με Just Cavalli στο "50 shades of colours"

Η Ιταλίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια Lodovica Comello φοράει γυαλιά ηλίου Just Cavalli στο νέο βίντεο "50 shades of colours"