Όροι Χρήσης | Mark Aalen

Όροι Χρήσης

Είστε εδώ

Όροι χρήσης του website markaalen.gr & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων του καταναλωτή

Καλώς ορίσατε στην Εταιρεία MARK AaLEN Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Ειδών Οράσεως και Φαρμάκων. Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή τους παρακάτω όρους για την πρόσβαση και τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας . Οι όροι που ακολουθούν διέπουν την χρήση της ιστοσελίδας και σε περίπτωση που κάποιος δεν συμφωνεί με όλους τους όρους, παρακαλούμε να μην συνεχίσει την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας. Η συνέχιση της χρήσης αυτής της ιστοσελίδας συνεπάγεται την αποδοχή από τον πελάτη όχι μόνο των όρων συναλλαγής που περιγράφονται στη συνέχεια αλλά επίσης τόσο την πολιτική προσωπικών δεδομένων της Εταιρείας αλλά και τους νομικούς όρους που διέπουν την κατάρτιση μίας σύμβασης μεταξύ της Εταιρείας και του πελάτη.

Επειδή η Εταιρεία έχει δικαίωμα να κάνει αλλαγές στους όρους συναλλαγής που βρίσκονται στην ιστοσελίδα, παρακαλούμε θερμά να ελέγχετε τακτικά τους όρους αυτούς.

Γενικές Διατάξεις

Η παρούσα ιστοσελίδα ανήκει στην Εταιρεία MARK AaLEN Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Ειδών Οράσεως και Φαρμάκων (εφεξής η «Εταιρεία») με έδρα: 25ης Μαρτίου 9, Νέα Σμύρνη. Οι παρόντες γενικοί όροι ρυθμίζουν την σχέση μεταξύ των πελατών-καταναλωτών και της Εταιρείας για την αγορά μέσω διαδικτύου προϊόντων της Εταιρείας τα οποία είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα.

Η κατωτέρω σύμβαση καταρτίζεται στην Ελληνική γλώσσα.

Προϊόντα

Όλα τα προϊόντα που διαφημίζονται στην ιστοσελίδα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει διαθέσιμο εμπόρευμα. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τα είδη ή την ποσότητα των προϊόντων τα οποία είναι διαθέσιμα στα καταστήματα. Η Εταιρία καταβάλει προσπάθεια ώστε να ενημερώνονται όλα τα προϊόντα για τη διαθεσιμότητα τους, αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί την παντελή έλλειψη λάθους.

Τιμές

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α και όλους τους σχετικούς φόρους.
 

Σημαντικές πληροφορίες

Σε διάφορα σημεία του διαδικτύου μπορεί να βρείτε διασυνδέσεις (links) τα οποία να σας προωθούν σε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχουν σχέση ή όχι με την MARK AaLEN. Η Εταιρεία δεν ελέγχει αυτούς τους δικτυακούς τόπους και δεν έχει καμία ευθύνη για όσα αναγράφονται στις σελίδες τους. Επίσης η Εταιρεία δεν διαφημίζει και δεν σκοπεύει να προωθήσει προϊόντα ή υπηρεσίες των εν λόγω δικτυακών τόπων. Η Εταιρεία παρέχει αυτές τις διασυνδέσεις προς άλλους δικτυακούς τόπους μόνον για την πληροφόρηση και την διευκόλυνσή σας. Η Εταιρεία δεν εγγυάται απόλυτα για την ακρίβεια των πληροφοριών και του περιεχομένου γενικότερα που υπάρχει στον δικτυακό τόπο markaalen.gr. Αν και δίδεται ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή στα περιεχόμενα και τον τρόπο με τον οποίο αυτά παρουσιάζονται στις σελίδες του δικτυακού τόπου, δεν μπορεί να εγγυηθεί για τον τρόπο με τον οποίο αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθούν ή να επεξεργαστούν από τρίτους. Τα περιεχόμενα του δικτυακού τόπου markaalen.gr λαμβάνονται και επεξεργάζονται από τους επισκέπτες του με δική τους ευθύνη. Η Εταιρεία MARK AaLEN δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε βλάβη, παρενέργεια ή άλλη συνεπεία ενδέχεται να προκύψει άμεσα ή έμμεσα από πληροφορίες και γενικότερα χρήση του περιεχομένου του δικτυακού τόπου markaalen.gr

Δικαιώματα

Η Εταιρεία έχει κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα και λογότυπα τα οποία παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα (markaalen.gr).

Όλο το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας καθώς και η ίδια η ιστοσελίδα, προστατεύονται από το δίκαιο των συγγραφικών δικαιωμάτων (copyright), το δίκαιο των σημάτων και γενικά από άλλα πνευματικά δικαιώματα. Όλα τα λογότυπα, κείμενα, φωτογραφίες και σχέδια που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας. Απαγορεύεται ρητά η μερική ή εξ ολοκλήρου αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή αυτών χωρίς την έγγραφη συναίνεση της Εταιρείας.

Η Εταιρεία αναγνωρίζει την επιτακτική ανάγκη της προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των πελατών της καθώς και των οικονομικών στοιχείων τους. Γι’ αυτό το λόγο η Εταιρεία έχει υιοθετήσει συγκεκριμένες πολιτικές και μέτρα ασφαλείας με σκοπό να προστατεύσει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των πελατών της.

  • Η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να κάνει περιοδικά αλλαγές σχετικά με την πολιτική της. Τις αλλαγές αυτές θα τις προσθέσει στην ιστοσελίδα της γι’ αυτό και η Εταιρεία ενθαρρύνει τους πελάτες της να ελέγχουν περιοδικά την πολιτική της για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

  • Οι πελάτες οι οποίοι κάνουν εγγραφή στην ιστοσελίδα της Εταιρείας θα λαμβάνουν μέσω e-mail ανακοινώσεις σχετικές με καινούργια προϊόντα. Οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, οι πελάτες έχουν την ευχέρεια να διαγραφούν από αυτήν την υπηρεσία και η Εταιρεία δεν θα ξαναστείλει πληροφορίες σχετικές με την Εταιρεία και τα προϊόντα της στη συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση. Για να διαγραφτείτε από τα ενημερωτικά δελτία στείλτε μας e-mail

  • Η Εταιρεία δεν πωλεί ενοικιάζει ή αποκαλύπτει τα ονόματα των πελατών της, τις διευθύνσεις τους, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις τους ή οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία που αφορά τους πελάτες της. Η μόνη περίπτωση στην οποία η Εταιρεία θα αποκαλύψει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των πελατών της είναι κατόπιν δικαστικής εντολής.

  • Από τη στιγμή που ο πελάτης δώσει την συγκατάθεση του για την εισαγωγή στην βάση δεδομένων της Εταιρείας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που του ανήκουν, πρέπει να γνωρίζει ότι αυτές οι πληροφορίες μπορεί να χρησιμοποιηθούν για λόγους στατιστικής και προώθησης άλλων προϊόντων.

ΝΕΑ ΜΟΔΑΣ


Δείτε όλες τις εξελίξεις στον κόσμο της μόδας

08

Σεπ

Η Charlize Theron & η Rita Ora με TOM FORD

Η ηθοποιός και μοντέλο από τη Νότια Αφρική, Charlize Theron φοράει το ζευγάρι γυαλιών ηλίου TOM FORD FT0552. Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα γυαλιά ηλίου της συλλογής εξαιτίας του μεγάλου μεγέθους του.

03

Ιουλ

Ο Nicolas Simoes με γυαλιά ηλίου Tod's

Ο Nicolas Simoes, μοντέλο από τη Γαλλία δημοσίευσε στο προσωπικό του profile στο Instagram μια φωτογραφία του στην οποία φοράει γυαλιά ηλίου Tod's (μοντέλο TO0205_01V). Η δημοσίευση που έκανε στις 27 Ιουνίου αφορούσε την παγκόσμια ημέρα των γυαλιών ηλίου #NationalSunglassesDay

19

Ιουν

Ο Pierre Schuester με γυαλιά ηλίου Web

Η καμπάνια των γυαλιών ηλίου Web Eyewear 2017 έχει για θέμα τα «Ταξίδια» και ο Γάλλος blogger   Pierre Schuester δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram (61,6 K ακόλουθοι) δύο φωτογραφίες στις οποίες φοράει γυαλιά ηλίου Web (WE0192_01N).

22

Μάιος

Η Lodovica Comello με Just Cavalli στο "50 shades of colours"

Η Ιταλίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια Lodovica Comello φοράει γυαλιά ηλίου Just Cavalli στο νέο βίντεο "50 shades of colours"