Η συλλογή γυαλιών ηλίου | Mark Aalen

Τα καταστήματα MARK AaLEN παραμένουν ανοιχτά. Μάθετε περισσότερα

Η συλλογή γυαλιών ηλίου

Είστε εδώ

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα παιχνίδι. Ένα παιχνίδι χρωμάτων και σχεδίων. Τα αγαπάμε γιατί αναδεικνύουν το στυλ μας. Μας κάνουν να ξεχωρίζουμε, να υπερβάλουμε, να αλλάζουμε και να πειραματιζόμαστε. Μας χαρίζουν άνεση, κύρος, γοητεία και μυστήριο. Δεν τα αποχωριζόμαστε!

Ζούμε στην Ελλάδα και χαιρόμαστε τον ήλιο και τη θάλασσά της. Ένα ζευγάρι καλής ποιότητας γυαλιών ηλίου δεν είναι μόνο αξεσουάρ μόδας αλλά και απαραίτητος σύμμαχος μας στη διαφύλαξη της υγείας των ματιών μας.

                

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δείτε όλες τις εξελίξεις στον κόσμο της μόδας

02

Ιουλ

Γυαλιά ηλίου WEB EYEWEAR !

Είναι ξεχωριστά και έλκουν τους πάντες. Eίναι WEB EYEWEAR.  Είναι για πιο ανατρεπτικά γούστα και σίγουρα κάνουν τη διαφορά. Προστατεύουν και δίνουν στυλ.

02

Ιουλ

Γυαλιά ηλίου για όλο το Καλοκαίρι!

Αυτά τα γυαλιά ηλίου από τα MARK AaLEN θα τα λατρέψετε για όλο το Καλοκαίρι. Είναι νεανικά, μοδάτα, και οικονομικά. Θα σας βγάλολυν ασπροπρόσωπες.

23

Ιουν

Τέλος τα κόκκινα μάτια!

Όλοι οι άνθρωποι σε κάποια στιγμή της ζωής τους μπορεί να εμφανίσουν ερυθρότητα στο ένα ή και στα δύο τους μάτια. Γενικά τα κόκκινα μάτια μπορούν να ανησυχήσουν εμάς ή και τους οικείους μας και η ανησυχία είναι ακόμη μεγαλύτερη, όταν πρόκειται για παιδιά.

22

Ιουν

Καλοκαίρι 2020 μόνο με γυαλιά ηλίου από τα MARK AaLEN!

  Ποιο είναι το αξεσουάρ που εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε; Αυτό που μας μεταμορφώνει με το που το φοράμε; To αξεσουάρ που ποτέ ένα δεν μας είναι αρκετό; Τα γυαλιά ηλίου φυσικά! Αναμφισβήτητα είναι η must προσθήκη του καλοκαιριού.